HISTÒRIA DEL CLUB

Per què neix CF Base Llagostera?

El Club Futbol Base Llagostera neix l'any 2017 per la inquietud d'un grup de pares de Llagostera que volen que els nois que practiquen futbol se sentin identificats amb el poble i amb els valors i tradicions que l'acompanyen. Per aquest motiu els colors que vestim són el Blau i el vermell, que són els que tradicionalment han acompanyat el futbol Llagosterenc. De la mateixa manera, l'escut del nostre club inclou, com no podia ser d'una altra manera, un una de les icones més preuades de la nostra localitat, l'església, com a símbol del lligam que existeix entre el poble i l'entitat esportiva. El 4 de març es fa en un acte públic la presentació del club al Casino Llagosterenc.

"L'escut del nostre club inclou, com no podia ser d'una altra manera, una de les icones més preuades de la nostra localitat, l'església"

Els inicis

Som una entitat sense ànim de lucre i dirigida totalment pels socis, on el primer president és Josep Aliu. El club en els seus inicis consta de 3 àrees bàsiques per a la gestió que són: direcció esportiva, direcció econòmica i Junta directiva. Aquesta junta està formada almenys per un representant de cada una de les categories que tenim.

Els fundadors

Josep Aliu - President / Toni Garcia - Vicepresident / Joaquim Vall-llosera Colomeda - Tresorer / Juan Luis Calderón Ramírez - Secretari / Mary Flores Ruiz - Vocal / Alexandre Teixido Muñoz - Vocal / Valerio Romero Ruiz - Vocal / Josep Maria Font Gironès - Vocal / Pep Pelegrina Mir - Vocal / Marisol Titos Calvillo - Vocal
"Entitat sense ànim de lucre i dirigida totalment pels socis"

Filosofia

La filosofia de l'entitat, es basa a tenir un club d'ambient familiar, sense renunciar a treballar amb serietat, professionalitat i rigor. Els nostres jugadors no són escollits, perquè qualsevol nen del poble o forà que vulgui jugar a futbol tingui l'oportunitat de fer­-ho. A més, considerem un factor bàsic utilitzar l'esport (futbol en aquest cas) com a eina d'integració en un col·lectiu. Gaudir de l'esport formant jugadors i sobretot persones.

"Gaudir de l'esport formant jugadors i sobretot persones"